top of page
GalleriLillebaelt.jpeg

OM GALLERIET

Den 12. marts 2021 kunne Fredericias nye galleri for første gang byde kunstinteresserede indenfor til moderne kunst. 

Galleriet har faste kunstnere, men også skiftende gæsteudstiller, som er med til at sikre en spændende og varieret oplevelse, hver gang man besøger galleriet. Her vises moderne kunst af høj kvalitet gennem klassiske medier som malerier, keramik og skulpturer.

Gallerier flytter sammen og åbner i gågaden

Udsnit af artikel fra FREDERICIA DAGBLAD:

To lokale galleriejere går sammen om at åbne i Danmarksgade.

 

I godt to uger har et skilt med teksten “udlejet” været påklistret facaden i Danmarksgade 15B. Nu oplyser Galleri Lillebælt i en pressemeddelelse, at det flytter fra sit nuværende lejemål i Gothersgade 46 ved Gl. Havn og til lejemålet i Danmarksgade.

Samtidig oplyses det, at galleriet flytter sammen med Galleri-A1, der ejes af billedkunstner Annette Balsgaard og i dag har til huse på Agersøvænget 1 i Skærbæk.

“Denne spændende udvikling markerer et nyt kapitel for Galleri Lillebælt, hvor Benedikte Marie og Annette Balsgaard vil dele ejerskabet af den nye beliggenhed,” lyder det i pressemeddelelsen.

“Vores nye lokaler i Danmarksgade 15B er nøje udvalgt for at give vores besøgende en fantastisk oplevelse. Her har vi muligheden for at præsentere kunsten endnu mere imponerende, takket være de store, flotte vinduer ud mod gågaden. Vi tror på, at den centrale placering vil tiltrække et bredere publikum og give os mulighed for at dele vores kunstneriske vision med endnu flere mennesker.”

Galleri-A1 fortsætter i Skærbæk med værker af begge kunstnere, men det bliver i Danmarksgade 15B, at Benedikte Marie og Annette Balsgaard vil udøve deres kunst...

 

bottom of page