top of page

BENEDIKTE MARIE

BENEDIKTE MARIE

og hendes skønne udtryksfulde kvindeportrætter

Allerede i en tidlig alder baner vejen sig stille frem i Benedikte Maries kunstneriske liv. Blot ni år gammel bliver Benedikte Marie påkørt på cykel af en bilist. Her mister hun hørelsen på det ene øre. Hørehæmmelsen og den introverte side bliver Benedikte Maries fordel. Det at arbejde selvstændigt, drømmende og kreativt viser sig at være et fristed for hende. Hendes nysgerrighed på alverdens teknikker i tegne- og male verdenen, giver hende blod på tanden for hele tiden at skulle dygtiggøre sig.

Benedikte Marie har gjort kunsten til hendes levevej og ståsted. Det beskriver hun selv så fint: “I en verden fuld af farver – er det kunsten, at give sig selv tid til fordybelse.”

I 2004 bliver Benedikte Marie uddannet mediegrafiker. Det kommer til udtryk i hendes kunst, hvor hun bruger grafiske elementer i baggrunden af hendes damer. Køber du et værk af Benedikte Marie, så køber du en del af hende. Hun arbejder meget intenst på maleriet, indtil det er fuldendt. Det er vigtigt for hende, at udtryk og sindsstemning giver den rette dybde i værket. Hun ønsker, at billederne skal give en ny oplevelse, for hver gang man kigger på dem.

Se alle Benedikte Maries værker her:

https://www.benediktemarie.dk

Billedkunstner Benedikte Marie
bottom of page